• Steven Mareels

Kandidaat #1: Vincent Mareels


Mijn naam is Vincent Mareels, 28 jaar jong en lijsttrekker voor Nieuw Goes. Ik ben geboren in onze mooie gemeente, en voel mede daarom grote betrokkenheid bij onze lokale gemeenschap. Het eerste deel van mijn jeugd heb ik vlakbij 's-Heer Arendskerke gewoond. Nu woon ik in Goes-West (vlakbij het Stadskantoor 😄). Mijn middelbareschooltijd heb ik doorgebracht op het Goese Lyceum. Soms denk ik nog eens nostalgisch terug aan het voormalige schoolgebouw aan de Vogelzangsweg. Enkele jaren geleden studeerde ik af als meester in de rechten en momenteel ben ik juridisch medewerker bij North Sea Port. Daarvoor werkte ik zeven jaar bij tankstation De Baar, waarvan sommigen van u mij misschien nog herkennen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag door onze gemeente.


Nieuw Goes is niet gebonden aan een landelijke partij en we hebben geen starre ideologische kaders. Hierdoor kunnen we telkens voor de meest passende en best werkende oplossing voor onze gemeente gaan. Met deze open blik bekijken we in onze fractievergaderingen problemen vanuit meerdere kanten en achtergronden. Hierdoor komen we samen tot plannen waarmee we inwoners van dienst kunnen zijn. Deze plannen kunt u binnenkort lezen in ons partijprogramma. Werken aan een betere gemeente Goes en er daarmee voor zorgen dat u als inwoner meer vertrouwen krijgt in de politiek. Dát is de reden van mijn kandidaatstelling.


"Nieuw Goes is niet gebonden aan een landelijke partij"

In mijn omgeving hoor en zie ik veel mensen die maar moeilijk aan een (sociale) huurwoning, dan wel een (starters) woning kunnen komen. Hoog tijd dus om flink bij te bouwen en maatregelen te nemen, zodat iedere inwoner z'n 'stekkie' kan vinden! Als raadslid vind ik het belangrijk dat inwoners goed gehoord en tijdig meegenomen worden door de gemeente. Iedere inwoner moet zijn of haar stem kunnen laten horen, ook ná de verkiezingen. Daarnaast is zorgen voor veiligheid een van de belangrijkste taken van een gemeente. Daarom: meer wijkagenten en meer boa's de straat op!