• Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

© 2019 Nieuw Goes

Nr.1

Vincent Mareels

Fractievoorzitter

Vincent is onze juridische man! Geboren te Goes, woonachtig in Goes-West. Is afgestudeerd meester in de rechten en is werkzaam als juridisch medewerker bij Zeeland Seaports. Voorheen heeft hij meer dan zeven jaar gewerkt bij tankstation De Baar. Een bijzonder ondernemend iemand die zijn weg door het wetboek net zo goed kent als die door zijn eigen huis.

Telefoon: 06-22129475

Focusgebieden:

Bestuur, Veiligheid, Economie

 • LinkedIn - Black Circle

Nr.2

Martijn Vermeulen

Raadslid

Martijn is een historicus met grote passie voor flora en fauna! Geboren te Goes, woonachtig in Goes-Oost. Hij heeft een master Maatschappij-geschiedenis behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens heeft hij les gegeven in politiek, geschiedenis en internationale betrekkingen bij de Koninklijke Luchtmacht. Op dit moment werkt hij aan een project van Waterschap Scheldestromen, waarbij hij zich inzet voor het herordenen en opschonen van het archief.

Focusgebieden:

Cultuur, Natuur, Dierenwelzijn

 • LinkedIn - Black Circle

Nr.3

Onno van de Velde

Raadslid

Onno van de Velde is geboren en woonachtig in Wolphaartsdijk. Hij heeft Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de NHTV gestudeerd. Momenteel volgt hij de pre-master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Over de ongelijkheid in Nederland maakt hij zich zorgen. Onno wil zich o.a. inzetten voor meer sociale huurwoningen in onze gemeente, het behoud van (dorps)voorzieningen en een sterkere binnenstad.  

Focusgebieden:

Economie, Wonen, Dorpen

  Nr.4

  Jan Kees Tramper

  Commissielid

  Jan Kees is een echte dorpeling die houdt van zijn woonplaats Kloetinge! Hij heeft jarenlange politieke ervaring en zet zich in voor de zwakkeren en ouderen van onze samenleving.

  Meer handen in de zorg! Daar pleit hij voor. Luisteren naar de burgers vindt Jan-Kees van essentieel belang om goede politiek te bedrijven. In het dagelijks leven is hij werkvoorbereider in de petrochemie.

  Focusgebieden:

  Onderwijs, Zorg, Welzijn

  • LinkedIn - Black Circle

  Nr.5

  Nellie Bliek

  Fractielid

  Nellie is een geboren Goesenaar en woont in Goes-Zuid. Door onder meer een burn-out is zij in de bijstand terecht gekomen, waardoor zij aan den lijve meemaakt hoe het is om een uitkeringsgerechtigde te zijn. Door deze ervaring heeft ze een andere blik op de maatschappij dan de gemiddelde politicus. Ze is mede-eigenaar geweest van een winkel en horecagroothandel in Goes en heeft veel vrijwilligerswerk gedaan in schoolbesturen. 

  Focusgebieden:

  Sociale Zekerheid, Armoede

   Nr.6

   Steven Mareels

   Commissielid / Marketeer

   Steven Mareels zet zijn bestuurskundige kennis graag in voor onze gemeente! Hij is geboren in Goes en woonachtig in Goes-Oost. Is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit voor de studie Bestuurskunde. Heeft daarnaast jarenlange politieke ervaring in de provincie Zeeland en provincie Zuid-Holland. Het is zijn missie om u meer inspraak te geven in de politiek en te zorgen voor een financieel gezonde gemeente.

   Focusgebieden:

   Politiek, Bestuur, Financiën

   • LinkedIn - Black Circle
   • Instagram - Black Circle
   • Facebook - Black Circle

   Nr.7

   Thijs Wassink

   Commissielid

   Thijs zet zich vol enthousiasme in voor welzijn en innoverende ideeën! Geboren te Zwolle, woonachtig in Goes-Zuid. Studeert Bedrijfskunde-MER aan de HZ te Vlissingen. Doet daarnaast internationaal onderzoek naar maatschappelijke ontwikkelingen via het Honours Programme. Werkt tevens als gids bij Stichting Zomerbus Bevelanden.

   Focusgebieden:

   Welzijn, Innovatie, Economie

   • LinkedIn - Black Circle