Het Team

Vincent Mareels

(Fractievoorzitter)

Vincent is onze juridische man! Geboren te Goes, woonachtig in Goes-West. Is afgestudeerd meester in de rechten en is werkzaam als juridisch medewerker bij North Sea Port. Voorheen heeft hij meer dan zeven jaar gewerkt bij tankstation De Baar. Een bijzonder ondernemend iemand die zijn weg door het wetboek net zo goed kent als die door zijn eigen huis.

Martijn Vermeulen

(Raadslid)

Martijn is een historicus met een grote passie voor cultuur, natuur en dier! Geboren te Goes, woonachtig in Goes-Oost. Hij heeft een master Maatschappijgeschiedenis behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkt als informatie- en archiefmedewerker bij verschillende gemeenten waardoor hij de organisatie van gemeenten van binnenuit kent. Hij wilt graag meer transparantie bij de gemeente Goes richting inwoners.

Onno van de Velde

(Raadslid & Penningsmeester)

Onno van de Velde is geboren en woonachtig in Wolphaartsdijk. Hij heeft Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de NHTV gestudeerd.  Momenteel volgt hij de Master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. Onno zet zich o.a. in voor meer sociale huurwoningen en meer betaalbare koopwoningen in de gemeente Goes, bijvoorbeeld voor starters. Andere onderwerpen waar hij zich veel mee bezighoudt zijn armoedebestrijding en verkeers- en parkeerproblemen.

Jankees Tramper

(Commissielid)

Jan Kees is een echte dorpeling die houdt van zijn woonplaats Kloetinge! Hij heeft jarenlange politieke ervaring en zet zich in voor de zwakkeren en ouderen van onze samenleving. Meer handen in de zorg! Daar pleit hij voor. Luisteren naar de burgers vindt Jan-Kees van essentieel belang om goede politiek te bedrijven. In het dagelijks leven is hij werkvoorbereider in de petrochemie.

Nellie Bliek

(Commissielid & Voorzitter)

Nellie is een geboren Goesenaar en woont in Goes-Zuid. Door onder meer een burn-out is zij in de bijstand terecht gekomen, waardoor zij aan den lijve meemaakt hoe het is om een uitkeringsgerechtigde te zijn. Door deze ervaring heeft ze een andere blik op de maatschappij dan de gemiddelde politicus. Ze is mede-eigenaar geweest van een winkel en horecagroothandel in Goes en heeft veel vrijwilligerswerk gedaan in schoolbesturen. 

Steven Mareels

(Marketeer & Secretaris)

Steven Mareels zet zijn bestuurskundige kennis graag in voor onze gemeente! Hij is geboren in Goes en woonachtig in Goes-Oost. Is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit voor de studie Bestuurskunde. Werkt bij CZ als Procesondersteuner. Het is zijn missie om u meer inspraak te geven in de politiek en te zorgen voor een financieel gezonde gemeente.

Thijs Wassink

(Commissielid)

Thijs zet zich vol enthousiasme in voor welzijn en innoverende ideeën! Geboren te Zwolle, woonachtig in Goes-Zuid. Heeft Bedrijfskunde-MER gestudeerd aan de HZ te Vlissingen. Doet daarnaast internationaal onderzoek naar maatschappelijke ontwikkelingen via het Honours Programme. Werkt tevens als gids bij Stichting Zomerbus Bevelanden.

Uw naam ook hier?

Kom bij het team!