top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

NG op bezoek in 's-Heer Hendrikskinderen


Dinsdagavond waren we te gast bij de dorpsraad van ’s-Heer Hendrikskinderen. Hier zijn we in gesprek gegaan over de kansen en problemen die er spelen in het dorp. Het Poelbos kan bijvoorbeeld wel een opknapbeurt gebruiken! Daarnaast zijn er nog zorgen over de Nieuwe Rijksweg. Verder ligt er een grote opgave om het dorp ook in de toekomst leefbaar te houden. Hierover hebben we uitgebreid van gedachten gewisseld.

Daarnaast is er ook genoeg te vieren: het dorp is dit jaar namelijk 750 jaar oud geworden! Ter ere van deze verjaardag organiseert de dorpsraad daarom volop activiteiten, die ook nog eens goed bezocht worden. Erg leuk om te horen dat de inwoners zo’n verbinding voelen met hun dorp!

Al met al een interessante ontmoeting waarbij we weer een stukje wijzer zijn geworden. We bedanken de dorpsraad voor de ontvangst en lekkere kop koffie!

 


bottom of page