top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Nieuw Goes op bezoek bij de SMWO


Gisteren is een delegatie van Nieuw Goes op bezoek geweest bij de SMWO. De reden daarvoor is dat de SMWO een heel belangrijke organisatie is, die midden in de maatschappij staat. Met hen wouden wij graag een gesprek aan gaan.

Nieuw Goes is veel wijzer geworden van het buitengewoon interessante en leerzame bezoek. We hebben nader kennisgemaakt met het zeer uitgebreide en uiteenlopende takenpakket van de SMWO. Projecten zijn uitvoerig toegelicht, waaronder de effecten.

Natuurlijk is ook gesproken over de huidige situatie en ontwikkelingen in de gemeente Goes, waarbij ons veel duidelijk is geworden over huidige problemen en knelpunten en hoe deze kunnen worden opgelost. De kennis en informatie die dit heeft opgeleverd, hebben dan ook tot een aantal nieuwe standpunten geleid.

De deskundige en betrokken medewerkers van de SMWO hebben ons vol enthousiasme ontvangen, waarvoor wij hen nogmaals willen bedanken!

Dit bezoek is wederom een voorbeeld van de werkwijze van NG: zomaar wat roepen is er bij ons niet bij, we willen eerst grondig onderzoek doen voordat we met uitspraken en standpunten komen. Bent u onderdeel van een organisatie en wilt u namens hen graag een probleem aankaarten of een voorstel voor een idee doen? Neem gerust contact met ons op!bottom of page