top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

NG op bezoek bij de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge


Afgelopen week is Nieuw Goes op bezoek geweest bij de Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge. Het nuttige en aangename bezoek vond plaats in het prachtige en sfeervolle dorpshuis Amicitia.

De Vereniging Dorpsbelangen Kloetinge heeft ons op de hoogte gebracht van de kwesties die spelen in Kloetinge.

Zo is onder meer ter sprake gekomen dat de wijken Oostmolenpark en Riethoek vaak ten onrechte tot Goes worden gerekend. Verder is duidelijk geworden dat mensen naar tevredenheid in Kloetinge wonen. Jonge gezinnen willen bijvoorbeeld graag in Kloetinge gaan of blijven wonen. Tegelijkertijd is het echter zo dat jongeren moeilijk aan een huurwoning kunnen komen. Dit is een probleem dat vaak door heel de gemeente Goes te horen is.

Ook is gesproken over het probleem van ‘Kloetinge als pitstop’. Sommige jongeren uit bijvoorbeeld Kapelle en Yerseke zorgen op de zaterdagavond op hun weg naar Goes voor drank en/of drugs gerelateerde overlast in Kloetinge.

Naast het feit dat NG veel kennis heeft opgedaan over de opgaves in Kloetinge, heeft het samenzijn ook de kans geboden om de standpunten van NG nader toe te lichten.

Wilt u ook een afspraak met Nieuw Goes om een probleem aan de kaak te stellen of een idee voor te stellen en toe te lichten? Dat kan! NG gaat graag het gesprek aan. U kunt mailen naar: nieuwgoes@mail.com.bottom of page