top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Op bezoek bij burgemeester Klitsie


Woensdagmiddag 10 januari heeft het bestuur van Nieuw Goes (NG) een bezoek gebracht aan burgemeester Klitsie. Na het vertrek van burgemeester Verhulst heeft hij het stokje overgenomen. Als NG werden we hartelijk ontvangen door de burgemeester. Na het inschenken van de thee en koffie hebben we een half uur kunnen spreken met onze nieuwe burgemeester. We hebben gesproken over de visie van NG en de kijk van de burgemeester op lokale partijen, zoals NG. Al redelijk snel in het gesprek kwamen de aankomende verkiezingen van 21 maart aan bod. De burgemeester gaf onder meer aan dat de gemeente probeert met een campagne de opkomst te verhogen bij de verkiezingen. De focus hierbij zal met name op jongeren liggen. Verder verzekerde hij ons dat NG in het gehele verkiezingsproces wordt meegenomen. Het contact met de gemeente met betrekking tot de verkiezingen gaat wat NG betreft prima, daar hebben we de burgemeester dan ook voor bedankt. Al snel was het weer kwart voor vijf en werd het tijd om het gesprek tot een afronding te brengen. Gelukkig was er nog even tijd voor een foto! Na de foto hebben we afscheid genomen en elkaar succes gewenst met de aankomende verkiezing. Wij wensten de burgemeester succes met een goed verloop van het verkiezingsproces. De burgemeester wenste ons succes met het behalen van een mooi resultaat.


V.l.n.r.: Onno van de Velde, Vincent Mareels, Herman Klitsie en Martijn Vermeulen


bottom of page