top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

191 voorkeurstemmenWie had dat nou gedacht? Ik niet! Ik kan jullie, NG-stemmers, alleen maar van harte bedanken voor het vertrouwen in mij, en dat meen ik oprecht. Na een periode van campagne voeren, waarbij we alles uit de kast hebben getrokken, hebben we een geweldig resultaat bereikt. Wij, als team Nieuw Goes! Ik ben best trots op mijn voorkeurstemmen en men vroeg mij natuurlijk meteen: “Word je raadslid?” Ik heb uitgebreid de tijd genomen om een goede beslissing te maken. Want de kiezer zette mij op de 2e plaats, dat is niet voor niets, denk ik dan. Maar de andere kant van het verhaal is, kan ik het op dit moment met mijn huidige gezondheid wel waarmaken voor diezelfde kiezers. En dan kom ik tot de conclusie dat het nog te vroeg in mijn herstelperiode is om nu meteen als raadslid deel te nemen in de raad. Heel jammer, maar gezondheid is nu eenmaal belangrijk!


De andere partijen hebben we volop leren kennen in deze campagnetijd. Welke partij wenst je succes en welke partij probeert je onderuit te halen? Het gebeurt allemaal in campagnetijd. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent. We hebben zaterdag 17 maart op de markt gestaan en als je vervolgens een kop erwtensoep aangeboden krijgt van je concurrent, dan is dat een geweldig positief gebaar. Want wat hebben we het koud gehad in de snijdende koude wind en de sneeuw! En toch stonden we er. We hebben er een feestje van gemaakt met de muziekinstallatie die we mochten gebruiken van Ronald Reijerse (Rego Tuin Idee Kloetinge). Ook hebben we bolussen uitgedeeld van Bakker Boer uit Kloetinge. En rapper Glotz heeft ons begeleid tijdens onze dorpentoer. Iedereen heel hartelijk bedankt. Dankzij jullie konden we er een leuke campagnetijd van maken!


Voor ons was deze verkiezingstijd echt heel spannend. Steeds als laatste kwam onze partij in het staafdiagram tevoorschijn en telkens kwamen we goed uit de bus! De avond werd steeds leuker en we werden steeds enthousiaster. Al ons harde werk en onze standpunten zijn beloond. Nu moeten we het gaan waarmaken!

Ik blijf de column Nellie’s Blik schrijven. Mocht u als persoon of als stichting opkomen voor de zwakkeren in onze samenleving, dan ga ik graag met u rond de tafel zitten en een dagdeel meelopen met u of uw organisatie om daarover te schrijven in Nellie’s Blik. Zo kan ik een bijdrage leveren om u of uw organisatie onder de aandacht te brengen voor diegenen waarvoor het bedoeld is, zodat mensen geholpen kunnen worden waar nodig. U kan uw verzoek richten aan nieuwgoes@mail.com. Ook blijf ik volop werkzaam voor Nieuw Goes, maar dan wat meer op de achtergrond in plaats van raadslid.

Nieuw Goes: www.nieuwgoes.org

Rego Tuin Idee Kloetinge: https://www.facebook.com/RegoTuinIdeeKloetinge/

Bakker Boer: www.bakkerboer.nl

Rapper Glotsz: https://www.youtube.com/watch?v=WVZ-YilMaTo
bottom of page