top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

NG: hondenbelasting afschaffen

Bijgewerkt op: 25 apr. 2019GOES - Goed nieuws voor hondenbezitters uit Goes. De gemeenteraad schaft komende donderdag zo goed als zeker de hondenbelasting af.

Het initiatief daartoe is genomen door Nieuw Goes. ,,We hebben een motie opgesteld met als doel het afschaffen van de hondenbelasting'', legt fractievoorzitter Vincent Mareels uit. ,,Een meerderheid van de partijen heeft inmiddels laten weten deze motie mee te willen indienen. Het gaat om de hele oppositie en het CDA. Die laatste partij wil nog wel een kleine wijziging, maar die tast de kern, het afschaffen, niet aan.'' CDA-fractievoorzitter Frans van der Knaap bevestigt deze lezing. ,,Het gaat om de afschaffing van de hondenbelasting vanaf 2019 en daar zien wij financiële ruimte voor.''


bottom of page