top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Op bezoek in Wolphaartsdijk

Bijgewerkt op: 25 apr. 2019


Onze fractievoorzitter Vincent Mareels was afgelopen maandagavond aanwezig bij de drukbezochte nieuwjaarsborrel van Wolphaartsdijk. Vincent: 'Ik heb aandachtig geluisterd naar de toespraken van de wethouder, Stan Jasperse (Ondernemersvereniging) en Sjaan Huissoon (Dorpsvereniging). Daarna ben ik uitgebreid met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan over onder andere De Griffioen, Camping De Veerhoeve en het belang van een sterke toeristische sector in Wolphaartsdijk. Het was een gezellige bijeenkomst! Ook vind ik het erg belangrijk om te 'proeven' wat er precies speelt in Wolphaartsdijk. Door met het dorp in gesprek te gaan weet ik wat van belang is om in het oog te houden in de raadszaal. Onze dorpen mogen namelijk niet worden vergeten!'bottom of page