top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Beter Bereik in Mannee

Bijgewerkt op: 25 apr. 2019



Gesprekken die continu wegvallen en de andere kant van de lijn niet kunnen verstaan. In de tuin moeten staan om nog een beetje bereik te hebben…

Deze klachten zijn uit de nieuwe wijk Mannee binnengekomen bij Nieuw Goes. Wat ons betreft moet iedere Goesenaar goed telefonisch bereik hebben, in welke wijk of dorp je ook woont. Daarom hebben we de gemeente verzocht om contact op te nemen met KPN, zodat deze situatie verbeterd kan worden.

Als reactie op ons verzoek is de gemeente in gesprek gegaan met KPN om het probleem bij hen aan te kaarten. KPN heeft laten weten er werk van te zullen maken om de bereikbaarheid in Mannee te verbeteren. Als Nieuw Goes worden we op de hoogte gehouden van het verdere verloop. We hopen dat Mannee snel goed telefonisch bereikbaar is!


bottom of page