top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Corona & PolitiekDe afgelopen weken is ons land ingrijpend veranderd. De straten zijn leeg. De scholen zijn dicht. Veel winkels zijn gesloten. Het coronavirus heeft impact op iedereen, zo ook op de politiek.


De afgelopen maand zijn alle politieke activiteiten stopgezet vanwege het coronavirus. Geen fractievergaderingen, commissies of raadsvergaderingen. Maar er moeten nog steeds besluiten worden genomen in onze gemeente. Daarom zal deze maand de raadsvergadering in afgeslankte vorm plaatsvinden. Daarnaast zijn de fractievergaderingen van Nieuw Goes tijdelijk digitaal. Op die manier proberen we onze gemeente op koers te houden in deze moeilijke tijden.


Veel ondernemers beleven een enorm moeilijke tijd. Ook zijn er inwoners die hun werk zijn verloren vanwege de coronacrisis. We willen jullie graag een hart onder de riem steken. De gemeente is volop bezig met maatregelen om jullie te helpen!


Veel ondernemers beleven een enorm moeilijke tijd

Het zijn moeilijke tijden, maar er zijn gelukkig ook lichtpuntjes. We zien om ons heen veel betrokken inwoners die opstaan om anderen in hun omgeving te helpen. Iedere dag zetten zij zich in om deze crisis te lijf te gaan. Aan onze helden in de zorg en alle inwoners die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor onze gemeenschap: enorm bedankt!


Vincent Mareels, Fractievoorzitter Nieuw Goes

Comments


bottom of page