top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

NG bezoekt Wolphaartsdijk


Maandagavond 6 mei werden onze fractieleden Nellie Bliek, Onno van de Velde en Vincent Mareels hartelijk ontvangen door de Dorpsvereniging Wolphaartsdijk in De Griffioen.

Na gezellig met elkaar kennis te hebben gemaakt, hebben we het met de Dorpsvereniging gehad over de Recreatievisie Wolphaartsdijk. De Dorpsvereniging heeft ons verteld hoe deze visie is ontvangen onder de inwoners van Wolphaartsdijk. Daarnaast hebben ze ons meer verteld over hoe de Dorpsvereniging over dit belangrijke onderwerp denkt. Veel nuttige info die we als NG meenemen bij de behandeling van deze visie in de gemeenteraad.


Verder hebben we het met elkaar gehad over De Griffioen. Als NG waren we benieuwd hoe het nu gaat met het dorpshuis na de bewogen informatieavond enige tijd geleden. We waren blij om te horen dat het nu goed gaat met De Griffioen en dat er de nodige investeringen gedaan worden in dit icoon van Wolphaartsdijk!


Verder hebben we het met de Dorpsvereniging gehad over wat er speelt in Oud-Sabbinge, en na nog een aantal andere zaken besproken te hebben was het alweer snel 22.00 uur. We vonden het een leerzame én gezellige avond met de Dorpsvereniging Wolphaartsdijk, waarvoor dank!


Heeft u als inwoner van Wolphaartsdijk of Oud-Sabbinge nog zaken die u met ons wilt delen? U kunt altijd contact met ons opnemen via https://www.nieuwgoes.org/contact

Comments


bottom of page