top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

NG kaart onveilige situaties Goes-Noord aan


Een van de onveilige verkeerssituaties in Goes-Noord

Ons bezoek aan Goes-Noord heeft veel problematische verkeerssituaties aan het licht gebracht. Nieuw Goes vindt dat deze situaties snel om een oplossing vragen.


Daarom hebben we deze problemen samen met al bestaande of eerder aangehaalde klachten gebundeld in een document en naar de gemeente gestuurd. Hierin maken we de verschillende problemen duidelijk, en verzoeken we het gemeentebestuur tot oplossingen. Ook hebben we suggesties gedaan voor mogelijke oplossingen.


Verschillende verkeerssituaties zijn onoverzichtelijk, zoals bij de t-splitsing Van Hogendorplaan-Cort van der Lindenstraat. De fietspadenstructuur zorgt ook voor veel onduidelijkheid, omdat een dubbel fietspad opeens overgaat in een enkel fietspad. Een andere veelgehoorde klacht is een tekort aan parkeerplaatsen in Goes-Noord. Het verdwijnen van het zebrapad bij de Van Hogendorplaan is daarnaast ronduit gevaarlijk.


We hebben ook aandacht gevraagd voor fietsers en scooters die gebruikmaken van voetpaden. De verkeersborden die aangaven dat het om een voetpad gaat zouden zijn weggehaald, mogelijk omdat handhaving dan niet meer hoeft. NG heeft hier natuurlijk ook vragen over gesteld.Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Comments


bottom of page