top of page
  • Nieuw Goes

Nieuw Goes in actie voor mobiel bereik en postbezorging Kattendijke

Al lange tijd is er een slechte dekking voor mobiele telefonie in Kattendijke. Er zijn 17 maart 2022 zelfs Kamervragen over ingediend (Kamervraag 2022Z05066), dit naar aanleiding van een artikel van Omroep Zeeland.


Nieuw Goes stelt al ruim een jaar ambtelijke vragen over de bereikbaarheid. Door meermaals vragen te stellen hebben wij ons best gedaan de druk erop te houden, zodat Kattendijke zo snel mogelijk goed mobiel bereikbaar is.


Aan de slechte dekking lijkt nu eindelijk een einde te komen. T-mobile heeft nu een plan ingediend om een zendmast te mogen bouwen, en het college van B en W heeft besloten daar principemedewerking aan te verlenen.


Nieuw Goes blijft zeer alert op de ontwikkelingen. Ook omdat hulpdiensten via mobiele telefonie snel op de hoogte moeten kunnen worden gesteld is het een urgent probleem.


Ook de postbezorging liet veel te wensen over in Kattendijke. Belangrijke post werd niet bezorgd. We houden de problemen met de postbezorging in de gaten, maar de autoriteit Consument en Markt is verantwoordelijk voor de naleving van de Postwet. Als gemeente kunnen wij in dit soort gevallen alleen aan de bel trekken.


Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Comments


bottom of page