top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Op weg naar een veilige straat

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2022


Auto’s die op de stoep rijden om fietsers in te halen. Onveilige situaties door te hard rijdende auto’s. Het gebeurt helaas vaak in de ’s-Heer Hendrikskinderenstraat. Inwoners trokken dan ook bij Nieuw Goes aan de bel.


We zijn met de klachten van de inwoners uitgebreid aan de slag gegaan. Hieruit zijn vragen gekomen die we aan het gemeentebestuur hebben gesteld. Zo hebben we zelf ideeën gegeven voor mogelijke maatregelen, en hebben we gevraagd of het college zelf ook actie wil ondernemen om de situatie te verbeteren.


Goed nieuws, want het college heeft laten weten inderdaad te gaan werken aan de problemen! Zo wordt er dit voorjaar onderzoek gedaan naar maatregelen om de verkeerssituatie te verbeteren en een stuk veiliger te maken. Daarnaast wordt over een tijdje de verkeerssituatie bij de kades op de schop genomen. Hierbij zal zoveel mogelijk worden ontmoedigd om deze straat te gebruiken voor autoverkeer, zonder dat de bereikbaarheid wordt aangetast. Er wordt dus volop werk van gemaakt om de ’s-Heer Hendrikskinderenstraat veiliger te maken!


Wilt u onze vragen lezen? Klik dan hieronder op het bestand:

Schriftelijke Vragen Verkeersoverlast 's-Heer Hendrikskinderenstraat
.pdf
Download PDF • 162KB

Comments


bottom of page