top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Plan tegen rotzooi haalt het niet

Bijgewerkt op: 5 mei 2019Ons plan voor de speciale afvalbakken bij de nieuwe afslag heeft het jammer genoeg niet gehaald. De enige partijen die voor het plan hebben gestemd zijn wijzelf en een raadslid van D66. Alle andere partijen stemden tegen.


De argumenten die deze partijen aanvoeren is dat het plan te concreet is, en dat we hiermee te weinig ruimte overlaten voor het college. Nieuw Goes is echter een partij van concrete ideeën. Juist een concreet plan, met een concrete oplossing, is snel en effectief uit te voeren. Een vage motie dat er iets gedaan moet worden, maar zonder te benoemen hoe, zet geen zoden aan de dijk. En dat het nodig is dat er snel iets wordt gedaan, bewijst de grote hoeveelheid zwerfafval wel.


We vinden het jammer dat er geen steun is voor deze oplossing bij andere partijen in de raad. Nu dat dit plan niet doorgaat, vinden we het wel van groot belang dat er snel een andere oplossing komt. Want zo’n grote berg zwerfafval is slecht voor het milieu en is zeker geen visitekaartje voor Goes.

Comentarios


bottom of page