top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Maak kennis met: Olda Baarends

Bijgewerkt op: 23 jan. 2023Mijn naam is Olda Baarends , 68 jaar jong, en ik woon samen met mijn Jack Russell Kyra in Goes-Zuid. Ik ben geboren en getogen in Goes. Inmiddels ben ik met pensioen gegaan, wel nét in een minder leuke tijd vanwege het Corona-virus.


Ik doe vrijwilligerswerk bij de Ruilwinkel, wat ik met veel plezier doe! Daarnaast fitness ik iedere week en wandel ik veel met Kyra, die inmiddels bijna 16 jaar oud is. Drie jaar geleden zat ik bij NG in het bestuur en ik was toen ook al kandidaat voor deze partij, waarbij we toen meteen drie zetels kregen als nieuwe partij. Helaas moest ik mijn eigen activiteiten toen stopzetten i.v.m. werk en vrijwilligerswerk. De partij steun ik nog steeds, daar ze goed aan de weg timmeren.


Wat beter kan in Goes: de verkeersveiligheid zou beter kunnen, zoals bij diverse rotondes in Goes. Zeker voor fietsers is het daar oppassen geblazen! Ook zijn er meer sociale huurwoningen nodig, zodat een betere doorstroming mogelijk is en de wachtlijsten korter worden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er meer zorg kan worden geboden, bijvoorbeeld door meer handen aan het bed.


Stem op 14, 15 of 16 maart op Nieuw Goes!

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Comments


bottom of page