top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Maak kennis met: Jan Kees Tramper

Bijgewerkt op: 23 jan.Hallo allemaal, mijn naam is Jan Kees Tramper. Ik woon in Kloetinge, ben getrouwd, en ik heb 2 kinderen. Mijn vrouw werkt in het onderwijs, en ik ben zelf Werkvoorbereider in de petrochemie/scheepvaart.


Ik heb voor Nieuw Goes gekozen omdat ik het belangrijk vind dat de politiek naar inwoners luistert. Nieuw Goes heeft de plannen om de kloof tussen politiek en inwoner te verkleinen. Ook zie ik graag meer handen in de zorg en voldoende aandacht voor onze ouderen.


Ik heb al 20 jaar ervaring in de politiek, onder andere door veel commissiewerk. Zo leert men het raadswerk het best! Ik wil me 100 procent inzetten voor de zwakkeren en (kwetsbare) ouderen in de samenleving. Armoede moet uit de wereld geholpen worden!


Jongeren krijgen daarnaast niet de kans om zichzelf te ontplooien, doordat er weinig aanbod is om op zichzelf te gaan wonen. Dat moet echt anders! Er moeten bijvoorbeeld meer starterswoningen en sociale huurwoningen komen. Er zal de komende jaren dus flink gebouwd moeten worden.


Ik ga graag langs bij de mensen thuis, en op werkbezoek, om te luisteren naar de problemen die inwoners hebben. Op Nieuw Goes kunt u bouwen, bouwt u met ons mee?

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Op zaterdag 24 juni zijn we met een aantal leden van de fractie van Nieuw Goes: Jan-Kees, Thijs, Nicole en wethouder Martijn Vermeulen, naar het terrein van de Stoomtrein Goes-Borsele gegaan om ons te

In Goes zijn er verschillende themajaren gehouden, telkens over een ander continent: we hebben inmiddels Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa gehad. We hebben echter, zeker na de coronaperiode gezien

bottom of page