top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Maak kennis met: Jan Kees Tramper

Bijgewerkt op: 23 jan. 2023Hallo allemaal, mijn naam is Jan Kees Tramper. Ik woon in Kloetinge, ben getrouwd, en ik heb 2 kinderen. Mijn vrouw werkt in het onderwijs, en ik ben zelf Werkvoorbereider in de petrochemie/scheepvaart.


Ik heb voor Nieuw Goes gekozen omdat ik het belangrijk vind dat de politiek naar inwoners luistert. Nieuw Goes heeft de plannen om de kloof tussen politiek en inwoner te verkleinen. Ook zie ik graag meer handen in de zorg en voldoende aandacht voor onze ouderen.


Ik heb al 20 jaar ervaring in de politiek, onder andere door veel commissiewerk. Zo leert men het raadswerk het best! Ik wil me 100 procent inzetten voor de zwakkeren en (kwetsbare) ouderen in de samenleving. Armoede moet uit de wereld geholpen worden!


Jongeren krijgen daarnaast niet de kans om zichzelf te ontplooien, doordat er weinig aanbod is om op zichzelf te gaan wonen. Dat moet echt anders! Er moeten bijvoorbeeld meer starterswoningen en sociale huurwoningen komen. Er zal de komende jaren dus flink gebouwd moeten worden.


Ik ga graag langs bij de mensen thuis, en op werkbezoek, om te luisteren naar de problemen die inwoners hebben. Op Nieuw Goes kunt u bouwen, bouwt u met ons mee?

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Comentários


bottom of page