top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Martijn Vermeulen WethouderskandidaatNieuw Goes is klaar om te besturen, zodat we nog meer van onze plannen werkelijkheid kunnen maken. Martijn Vermeulen is de wethouderskandidaat vanuit onze partij. Hij gaat zorgen voor vernieuwing in het gemeentebestuur!


 

Na 4 jaar als raadslid te hebben mogen meedraaien in de politiek van Goes ben ik klaar voor een volgende stap. Zelf aan de slag gaan met uitdagende kwesties en vraagstukken als wethouder! Ik wil een luisterend oor blijven bieden naar u als inwoner. Ook wil ik mijn ervaring als medewerker in informatiemanagement gebruiken om de communicatie tussen inwoners en de gemeente te verbeteren. Inwoners beter informeren en meer betrekken bij plannen is cruciaal voor het vertrouwen in de politiek. De mening van inwoners moet dan ook meegenomen worden in besluitvorming. Politiek moet dichter bij de inwoner komen.


Ik ben ook een groot voorstander van maatwerk. Dit gedachtegoed komt voort uit hoe we werken binnen Nieuw Goes. Wij hebben als lokale partij geen ideologie zoals ‘rechts’ of ‘links’ maar we bekijken per onderwerp wat de juiste richting is voor onze gemeente. Zo moet je ook zaken als persoonlijke zorg en schuldhulpverlening behandelen. Bekijk per situatie wat het beste past en scheer niet alle situaties over één kam.


Daarnaast wil ik mijn creativiteit gebruiken om onze stad op verschillende punten te vernieuwen. Vaak zie ik in andere steden mooie (ongebruikelijke) oplossingen die goede effecten hebben. Als iets zichzelf bewijst elders, waarom zouden we het hier dan niet toepassen? Vernieuwing! Dat is waar mijn partij voor staat. Onze naam is niet voor niets ‘Nieuw’ Goes! 😉

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

bottom of page