top of page
  • Foto van schrijverSteven Mareels

Kandidaat #5: Steven Mareels

Bijgewerkt op: 3 jun. 2023Op Funda zoeken op <€200.000 en vervolgens alleen maar een paar garageboxen gepresenteerd krijgen? Ik ken veel jongeren die noodgedwongen bij hun ouders blijven wonen, of maar zoeken naar een stacaravan of een bungalow op een vakantiepark. Nieuw Goes heeft de plannen om hier eindelijk wat aan te gaan doen.


Ik ben Steven Mareels, 25 jaar oud en woonachtig in Goes-Oost. Een paar jaar terug ben ik afgestudeerd als Bestuurskundige aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tegenwoordig werk ik bij CZ als procesondersteuner voor de paramedische zorg en als marketeer bij Nieuw Goes. Ook ben ik eigenaar van Personal Power-Ups. Een groot deel van mijn kindertijd heb ik in Heinkenszand gewoond, waarna ik rond mijn 18e in Goes ben komen wonen. Ik woon hier graag, want Goes heeft veel te bieden! Denk bijvoorbeeld aan gezellige horeca, een groot aanbod aan winkels, en een mooie ligging.


Ik woon hier graag, want Goes heeft veel te bieden!

De komende jaren wil ik me onder andere inzetten om het woningtekort op te lossen, meer inspraak voor inwoners te realiseren, en de lokale economie te versterken. Vanuit mijn studie heb ik veel kennis opgedaan over hoe we de lokale democratie verder kunnen verbeteren. Veel inwoners willen meepraten over hun omgeving, en als Nieuw Goes willen we deze inwoners graag betrekken bij plannen. De gemeente moet plannen maken met inwoners, niet over inwoners. Onze lokale economie gaan we versterken door lokaal inkopen te bevorderen, leegstand in de binnenstad aan te pakken, en het Marconigebied op te knappen. Ik heb er zin in om hiermee aan de slag te gaan!


Maak lokaal het grootst en stem op 16 maart op Nieuw Goes!

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuw Goes stapt uit de coalitie

Beste lezer, Na uitvoerig onderling beraad is de fractie van Nieuw Goes unaniem tot de conclusie gekomen dat wij per direct uit de coalitie stappen. In de navolgende alinea’s zullen wij dit besluit to

Comments


bottom of page